Home / blog

Inspiratie & Tips

Pop of Colour trend 2023

Pop of Colour trend 2023

Wat is Pop of Coulour? Felle kleuren en de meest verassende kleurencombinaties, dat is waar het bij colour pop om draait. Je kunt met deze trend...

Waar wij voor staan

Premium materialen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij uitsluitend premium materialen. Hierdoor ben jij verzekerd van een mooi product waar je lang plezier van zult hebben.

Maatwerk op de cm nauwkeurig

Wij doen graag meer dan de standaard. Daarom kun je bij ons terecht voor maatwerk tot op de cm nauwkeurig. We geven ook graag advies op maat. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Duurzaam

Wij doen er alles aan om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en te produceren. Als het duurzaam kan, dan doen we dit ook. Meer weten? Bekijk onze pagina Duurzaam ondernemen.

Wie zijn wij?

FotoprintXL is een vooruitstrevend bedrijf dat zich toelegt op het afdrukken van prachtige afbeeldingen op diverse plaatmaterialen. Al in 2006 hebben we als pionier het printen op plexiglas, hout, dibond en forex mogelijk gemaakt voor iedereen. Ons toegewijde team van professionals heeft jarenlange ervaring in de printindustrie en werkt met de meest geavanceerde printapparatuur en hoogwaardige materialen om de beste kwaliteit prints te leveren. Bij FotoprintXL hebben we ook een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en bieden we een uitgebreid scala aan printoplossingen om aan al uw behoeften te voldoen.

Sfeerfoto-Plaatmateriaal-Kids-1

Bestsellers

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Etienne de Pinedaweg 34
3711 CH, Austerlitz
Nederland
0343 78 58 00
info@fotoprintxl.nl

🌸 Voorjaarsvoordeel 🌸 20% korting op alles. Korting is al verwerkt in de prijs.