Home / Special effects

Special effects

Je vind bij ons een aantal leuke special effects voor jouw foto’s. Deze foto effecten zijn erg leuk om zelf aan de muur te hangen, maar worden ook heel vaak cadeau gedaan. Met name de foto collage en de fotomozaïek zijn echte aanraders voor speciale gelegenheden.

Voor al onze speciale foto effecten zijn er aantal handmatige acties nodig. Hierdoor kun je deze niet direct via de winkelmand bestellen. Op pagina van het special effect zelf, vind je alle informatie hoe je deze kunt bestellen.

fotomozaiek

Foto mozaïek

Het ultieme cadeau voor speciale gelegenheden. Een foto mozaïek is een foto die is opgebouwd uit allemaal kleine foto’s.

Bekijk meer

fotomozaiek

Tekening effect

Tekening effect van je eigen foto. Zowel in kleur als zwart-wit mogelijk.

Bekijk meer

fotomozaiek

Foto collage

Foto Collage van onbeperkt aantal foto’s. Kado tip!

Bekijk meer

Foto collage

We kennen hem allemaal, de foto collage. Je wilt graag meerdere leuke herinneringen bundelen in één print. Hier is een fotocollage uitermate geschikt voor. Bij fotoprintXL.nl worden de foto collages op een leuke speelse manier vorm gegeven. Je kunt een onbeperkt aantal foto’s aanleveren voor de collage. Dat maakt het kiezen tussen al jouw leuke en mooie herinneringen een stuk makkelijker. 

Foto mozaïek

Een fotomozaïek is een foto, opgebouwd uit een heleboel andere, kleine foto’s. Al die kleine foto’s worden net als mozaïeksteentjes, zo gerangschikt dat je de foto nog steeds herkent. Van een afstand zie je duidelijk de foto terug die gebruikt is om de fotomozaïek op te bouwen en van heel dichtbij zie je wat er op de kleine foto’s staat. Zo kun je heel veel herinneringen kwijt in één foto. 

Tekening van een foto

Een tekening van een foto is net even wat anders dan een gewone foto ophangen. Het is vooral leuk om een foto van personen om te laten zetten naar een pentekening. Of een tekening van je hond of kat. Of misschien heb je wel een foto van een heel ander huisdier waar je een tekening effect voor zou willen gebruiken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een tekening van een foto van een landschap of juist een stad. Jouw foto verandert hierdoor in een leuk schilderij. 

Cadeau tip

De foto collage en de fotomozaïek zijn bij uitstek geschikt als cadeau bij een speciale gelegenheid. 

Als verjaardagscadeau

De foto collage zie je vaak terug bij een verjaardag wanneer iemand een speciale leeftijd heeft te vieren. Er worden dan foto’s verzameld uit iemands hele leven. Van baby tot puber, tot volwassen persoon en natuurlijk foto’s van alle hoogtepunten uit diegene zijn leven. Waar we de foto collage ook vaak terug zien komen is bij opa en/of oma. Zij hebben niet altijd veel ruimte, maar willen wel graag de hele familie aan de muur.

 Ook de fotomozaïek wordt veel cadeau gedaan bij een verjaardag. De doelfoto van de fotomozaïek is dan vaak een foto van de jarige of iets waar hij of zij erg van houdt. De mozaïek wordt opgebouwd met de vele foto’s uit diegene zijn leven.

 Als huwelijkscadeau

Daarnaast zien we dat de fotomozaïek veel cadeau wordt gedaan bij een huwelijk. Als doelfoto kun je dan een foto van het bruidspaar gebruiken en deze op laten bouwen met foto’s uit het leven van hun beiden.

 Als afscheidscadeau

Of wat dacht je van een afscheid van een collega of een leidinggevende? Het is dan leuk om een foto van het bedrijfspand te maken waar ook de naam van het bedrijf opstaat. Vraag al je collega’s vervolgens om een leuke foto waar de fotomozaïek mee opgebouwd kan worden en je hebt een super leuk en origineel afscheidscadeau. 

Bestellen van een foto effect

Wil je graag één van onze foto effecten bestellen? Kijk dan op de specifieke pagina van het special effect zelf. Op de pagina’s van de foto collage, de fotomozaïek en de tekening van een foto staat uitgelegd hoe je één van deze speciale foto effecten kunt bestellen.

Sfeerfoto-Plaatmateriaal-Kids-1

Bestsellers

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Etienne de Pinedaweg 34
3711 CH, Austerlitz
Nederland
0343 78 58 00
info@fotoprintxl.nl

Shop nu met 25% korting op het gehele assortiment tijdens onze Black Friday deals.

Kortingscode: black-friday