Home / Special effects

Special effects

Je vind bij ons een aantal leuke special effects voor jouw foto’s. Deze foto effecten zijn erg leuk om zelf aan de muur te hangen, maar worden ook heel vaak cadeau gedaan. Met name de sterrenkaart, de foto collage en de fotomozaïek zijn echte aanraders voor speciale gebeurtenissen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geboorte van het kindje van jouw beste vriendin. De sterrenkaart is hierbij een uitermate geschikt cadeau. Of een huwelijk. De citymap, popart van een foto en de tekening van een foto zijn eigenlijk geschikt voor alle gelegenheden. Hier maak je altijd iemand blij mee.

Voor al onze speciale foto effecten zijn er aantal handmatige acties nodig. Hierdoor kun je deze niet direct via de winkelmand bestellen. Op pagina van het special effect zelf, vind je alle informatie hoe je deze kunt bestellen.

fotomozaiek

Popart van foto

Een popart / cartoon van je eigen foto.

Bekijk meer

fotomozaiek

Tekening effect

Tekening effect van je eigen foto. Zowel in kleur als zwart-wit mogelijk.

Bekijk meer

Citymap-Muurcirkel

Citymap eigen stad of dorp

Een stadskaart van je eigen stad of dorp laten maken.

Bekijk meer

Starmap-happy-day

Sterrenkaart speciaal moment

Een sterrenkaart van een speciaal moment in iemands leven.

Bekijk meer

fotomozaiek

Foto collage

Foto Collage van onbeperkt aantal foto’s. Kado tip!

Bekijk meer

fotomozaiek

Foto mozaïek

Een foto mozaïek is een foto die is opgebouwd uit allemaal kleine foto’s.

Bekijk meer

Popart / Cartoon van eigen foto

Laat een popart of cartoon maken van je eigen foto! Onze poparts en cartoons worden met de hand gemaakt en daardoor zijn ze uniek in hun soort. Super leuk voor jezelf, maar ook heel leuk om cadeau te doen. Je kunt een popart laten maken van één persoon, maar ook van meerdere personen. Of wacht dacht van een popart van je hond? Of een cartoon van je kat. Het kan allemaal. Wil je meer weten? Kijk dan op onze pagina Popart / Cartoon van je eigen foto. Hier vind je ook voorbeelden van onze poparts en cartoons.

Foto collage

We kennen hem allemaal, de foto collage. Je wilt graag meerdere leuke herinneringen bundelen in één print. Hier is een fotocollage uitermate geschikt voor. Bij fotoprintXL.nl worden de foto collages op een leuke speelse manier vorm gegeven. Je kunt een onbeperkt aantal foto’s aanleveren voor de collage. Dat maakt het kiezen tussen al jouw leuke en mooie herinneringen een stuk makkelijker. Bekijk onz pagina Foto collage als je meer wilt weten over onze collages.

Foto mozaïek

Een fotomozaïek is een foto, opgebouwd uit een heleboel andere, kleine foto’s. Al die kleine foto’s worden net als mozaïeksteentjes, zo gerangschikt dat je de foto nog steeds herkent. Van een afstand zie je duidelijk de foto terug die gebruikt is om de fotomozaïek op te bouwen en van heel dichtbij zie je wat er op de kleine foto’s staat. Zo kun je heel veel herinneringen kwijt in één foto. Bekijk onz pagina Foto mozaïek als je meer wilt weten over onze collages.

Tekening van een foto

Een tekening van een foto is net even wat anders dan een gewone foto ophangen. Het is vooral leuk om een foto van personen om te laten zetten naar een pentekening. Of een tekening van je hond of kat. Of misschien heb je wel een foto van een heel ander huisdier waar je een tekening effect voor zou willen gebruiken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een tekening van een foto van een landschap of juist een stad. Jouw foto verandert hierdoor in een leuk schilderij. Bekijk onz pagina Tekening van een foto als je meer wilt weten over dit leuke foto effect.

Fotocadeau tip:

Heb jij inspiratie nodig voor een leuk en persoonlijk cadeau? Een fotocadeau is het ultieme cadeau voor speciale gelegenheden. Ze zijn heel persoonlijk, super leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. We zetten graag een aantal fotocadeau tips voor je op een rijtje.

Fotocadeau voor een verjaardag

De foto collage zie je vaak terug bij een verjaardag wanneer iemand een speciale leeftijd heeft te vieren. Er worden dan foto’s verzameld uit iemands hele leven. Van baby tot puber, tot volwassen persoon en natuurlijk foto’s van alle hoogtepunten uit diegene zijn leven. Waar we de foto collage ook vaak terug zien komen is bij opa en/of oma. Zij hebben niet altijd veel ruimte, maar willen wel graag de hele familie aan de muur.

Ook de fotomozaïek wordt veel cadeau gedaan bij een verjaardag. De doelfoto van de fotomozaïek is dan vaak een foto van de jarige of iets waar hij of zij erg van houdt. De mozaïek wordt opgebouwd met de vele foto’s uit diegene zijn leven.

Ben je op zoek naar een heel origineel en persoonlijk fotocadeau voor een verjaardag? Kijk dan ook even bij de popart van eigen foto. We maken dan een unieke popart van een door jou aangeleverde foto.

Huwelijkscadeau

De fotomozaïek wordt veel cadeau gedaan bij een huwelijk. Als doelfoto kun je dan een foto van het bruidspaar gebruiken en deze op laten bouwen met foto’s uit het leven van hun beiden. Ook een popart van bruid en bruidegom of de sterrenkaart is heel erg leuk om cadeau te doen als huwelijkscadeau.

Persoonlijk afscheidscadeau

Of wat dacht je van een afscheid van een collega of een leidinggevende? Ook hier wordt de fotomozaïek vaak gebruikt. Het is dan leuk om een foto van het bedrijfspand te maken waar ook de naam van het bedrijf opstaat. Vraag al je collega’s vervolgens om een leuke foto waar de fotomozaïek mee opgebouwd kan worden en je hebt een super leuk en origineel afscheidscadeau.

Cadeau tip bij een geboorte

De sterrenkaart is heel leuk om cadeau te doen bij een geboorte. De sterrenkaart laat de stand van de sterren zien op een bepaalde datum/tijd en locatie. Zo geef je de geboortedatum en tijd op en de locatie waar het kindje geboren is en wordt de stand van de sterren op dat moment en paats weergegeven. Je kunt daarbij tekst toevoegen zoals de naam van het kindje en de geboortedatum. De sterrenkaart wordt als muurcirkel afgedrukt. Hierbij is keuze uit verschillende materialen.

Bestellen van een foto effect

Wil je graag één van onze foto effecten bestellen? Kijk dan op de specifieke pagina van het special effect. Op de pagina’s zelf vind je alle informatie over hoe  je één van deze speciale foto effecten kunt bestellen.

Sfeerfoto-Plaatmateriaal-Kids-1

Bestsellers

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Etienne de Pinedaweg 34
3711 CH, Austerlitz
Nederland
0343 78 58 00
info@fotoprintxl.nl

🌸 Voorjaarsvoordeel 🌸 20% korting op alles. Korting is al verwerkt in de prijs.