Home / Citymap eigen stad dorp

Citymap van jouw favoriete stad of dorp

Op onze website vind je een aantal mooie abstracte stadkaarten van grote steden uit Nederland en andere landen op de wereld. Maar hoe leuk is het om een citymap van jouw eigen favoriete stad of dorp aan de muur te hebben hangen? Of een kaart van jouw de stad of dorp waar je woont. Neem een kijkje bij onze citymaps om te zien of jouw stad of dorp er al tussen zit. Zit jouw stad of dorp er niet tussen en wil je wel graag een citymap van je eigen stad of dorp aan de muur? Vraag dan geheel vrijblijvend een  ontwerp aan.

Vrijblijvend ontwerp van jouw citymap

Laat geheel vrijblijvend een ontwerp maken van een citymap  van jouw favoriete stad of dorp of je eigen woonplaats. Je kunt kiezen voor een citymap als muurcirkel of als rechthoek en vierkant. Om een design van  jouw eigen stad of dorp aan te vragen, hebben wij de volgende gegevens van je nodig:

  • Naam van de stad of dorp: Geef aan van welke stad of dorp jij graag een citymap ontwerp wilt ontvangen.
  • Formaat en layout: Geef aan welk formaat je in gedachten hebt en de layout. Als layout kun je kiezen uit een rechthoek, vierkant of rond, genaamd muurcirkel .
  • De tekst: Geef aan welke tekst je wilt op je citymap zoals de naam van de stad of het dorp, het exacte adres indien je ook de exacte coördinaten wilt tonen als tekst. Of misschien wil jij wel de naam van jouw stad in een dialect. Het kan allemaal.

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, gaan onze ontwerpers aan de slag. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een ontwerp in de mail.

Citymap Muurcirkel
fotomozaiek

Vraag nu aan

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Etienne de Pinedaweg 34
3711 CH, Austerlitz
Nederland
0343 78 58 00
info@fotoprintxl.nl

Direct €5 korting
Op je volgende bestelling

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Speciaal voor Moederdag! 25% korting op alles. Korting is al verwerkt in de prijs.