Home / Special effects / Muurcirkel sterrenkaart

Muurcirkel sterrenkaart

Sterrenkaart speciale gebeurtenis

De sterren staan geen dag hetzelfde aan de sterrenhemel. De sterrenkaart geeft weer hoe de sterren stonden op een specifieke datum, tijd en plaats. Hoe mooi is het dan om bepaalde unieke momenten in je leven als herinnering vast te leggen met een sterrenkaart. Denk hierbij aan de geboorte van je kindje. Of de dag dat jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Of jullie huwelijk, door velen wordt deze dag gezien als de mooiste dag van hun leven.

Muurcirkel materialen

De sterrenkaarten zijn rond en daarom worden ze bij ons geprint als muurcirkel. Een muurcirkel is namelijk ook rond en daardoor past jouw sterrenhemel hier perfect op. Onzewandcirkels zijn verkrijgbaar op verschillende materialen. Je kunt hierbij kiezen uit: Dibond, Forex en Aluminium.

Het ultieme cadeau

Een sterrenkaart is super leuk voor jezelf, maar ook uitermate geschikt om cadeau te doen. Geen saaie cadeaubon, maar een persoonlijke sterrenkaart. Geef de starmap cadeau bij een geboorte of bij een bruiloft. Of als felicitatie bij een andere bijzondere gebeurtenis zoals het behalen van een diploma. Met een sterrenkaart geef je iemand een leuke en blijvende herinnering aan een bijzondere gebeurtenis.

Mogelijke kleuren en tekst

De sterrenkaarten zijn in alle mogelijke kleuren te bestellen. Je kunt zelf precies aangeven welke kleur je wilt voor jouw sterrenkaart. Ook de tekst is geheel aan jou.

fotomozaiek
Starmap-voorbeeld

Hoe bestel je een sterrenkaart muurcirkel

Een sterrenkaart kan niet zomaar via de winkelmand besteld worden. Voor het maken van de sterrenkaart zijn een aantal handmatige acties nodig.

Als je een muurcirkel met een starmap wilt bestellen, dan kun je het onderstaande formulier invullen. Voor het maken van de sterrenkaart hebben wij een aantal gegevens nodig:

De kleur achtergrond van je sterrenkaart;
De datum, tijd en de locatie van de speciale gebeurtenis;
De tekst die je op de sterrenkaart wilt;
Het gewenste materiaal en formaat van de muurcirkel.

Voorbeeld van het ontwerp van de sterrenkaart in de mail

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, gaan we de sterrenkaart van jouw speciale moment maken. Je krijgt van ons een email met een voorbeeld van dit ontwerp. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten. Pas als je akkoord bent met het ontwerp, gaan we de print productie starten.

Prijzen en formaten van een starmap

Onze muurcirkels met een sterrenkaart zijn uniek en worden met de hand gemaakt. Daarom zijn er kosten verbonden aan het laten maken van een ontwerp. Het ontwerp van een sterrenkaart kost € 5,00. Verder is de prijs afhankelijk van het door jou gekozen afdruk materiaal en het formaat.

fotomozaiek

Vraag nu aan

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Etienne de Pinedaweg 34
3711 CH, Austerlitz
Nederland
0343 78 58 00
info@fotoprintxl.nl

Direct €5 korting
Op je volgende bestelling

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Nu 20% korting op gehele collectie! Korting is al verwerkt in de website.