Home / Special effects / Popart cartoon eigen foto

Popart / Cartoon van je eigen foto

Wie kent ze niet? De popart bewerkingen van Roy Lichtenstein en Andy Warhol? Een kunststroom die ontstaan is in de jaren vijftig en zijn haar hoogtijdagen beleefde in de jaren zestig van de 20e eeuw. Poparts kenmerken zich door hun lekkere felle kleuren, maar dit hoeft natuurlijk niet. We hebben een aantal verschillende stijlen ontwikkelt waaruit je kunt kiezen. Onze poparts worden niet automatisch gemaakt met behulp van een popart pakket, maar zijn handgemaakt waardoor ze altijd een eigen uniek karakter hebben.

Popart van je eigen foto

Super cool toch….. Een popart van je eigen foto zoals de poparts van Roy Lichtenstein uit de jaren vijftig en zestig. Deze popart stijl is nog steeds  van deze tijd. Dit maakt dat het zo leuk is om deze popart stijl op je eigen foto toe te laten passen. Je ziet een aantal voorbeelden van originele foto’s en daarbij hoe het Lichtenstein popart effect eruit ziet. Lichtenstein kenmerkt zich ook door de half tone stippen en de felle achtergrond met stippen en strepen. Ook de personen zijn meestal (deels) met de halftone bedekt.

vrouw-popart-halftone-lichtenstein-geel
man-popart-lichtenstein-oranje

Popart en cartoon stijlen

We hebben een aantal popart stijlen waaruit je kunt kiezen. Onderstaand wordt uitgelegd welke stijlen dit zijn. Je kunt daarbij zelf nog aangeven in welke kleur je de achtergrond zou willen. Om je een goed beeld te geven van onze popart bewerkingen, hebben we ook de originele foto’s toegevoegd. 

Popart met halftone effect

De poparts van Lichtenstein gebruiken vaak een halftone effect op de personen en/of dieren. Het halftone effect is een patroon van allemaal kleine stippen. Dit effect zie je terug in de voorbeelden bij Popart met halfone effect.

Popart stijlen zonder halftone effect

Wil je liever geen halftone effect in de personen of je huisdier? Dan kan je ook kiezen voor een popart zonder deze stippen. Je kan dan wel voor de echte kleurige popart achtergrond gaan. Voorbeelden hiervan zie je bij Popart zonder halftone effect.

Cartoon van je eigen foto

Wil je ook een rustigere achtergrond? Geen probleem. Wij noemen dit de cartoon stijl. Bij de cartoon stijlen zie je een aantal voorbeelden hiervan.

Popart met halftone effect

Popart zonder halftone effect

Cartoon stijlen

Bestellen popart / cartoon van je eigen foto

Je kunt je popart en/of cartoon als volgt bestellen:

  1. Allereerst zoek je een leuke foto waarvan je een popart wilt laten maken. De foto moet van voldoende resolutie zijn. Wij zullen dit ook controleren en het je laten weten als de foto niet van voldoende resolutie is voor een popart.
  2. Vervolgens kun je jouw popart of cartoon aanvragen via onderstaand aanvraagformulier.
  3. In het bericht kun je aangeven welke stijl je graag wilt zoals de Lichtenstein stijl inclusief het halftone effect. Of geen halftone effect op de personen, maar wel de felle kleurige achtergrond. Of juist een wat rustigere achtergrond, de cartoon stijl.
  4. Zet in het bericht ook welke kleur achtergrond je zou willen.
  5. Geef ook aan welk materiaal en formaat je wilt voor de afdruk.

Voorbeeld van je popart ontwerp in de mail

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, gaan we een popart / cartoon maken van jouw foto. Je krijgt van ons een email met een voorbeeld van dit ontwerp. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten. Pas als je akkoord bent met het ontwerp, gaan we de print productie starten.

Prijzen en formaten van een popart

Onze poparts / cartoons zijn uniek en worden met de hand gemaakt. Daarom zijn er kosten verbonden aan het laten maken van een ontwerp. Het ontwerp van een popart kost € 20,00 per gezicht. Verder is de prijs afhankelijk van het door jou gekozen afdruk materiaal en het formaat.

fotomozaiek

Vraag nu aan

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Etienne de Pinedaweg 34
3711 CH, Austerlitz
Nederland
0343 78 58 00
info@fotoprintxl.nl

Direct €5 korting
Op je volgende bestelling

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Nu 15% korting op alles + 10% Extra vanaf €50,-! Gebruik kortingscode: 10extra