Home / Fleur je badkamer op

Fleur je badkamer op

Wanddecoratie in de badkamer

Wanddecoratie in de badkamer wordt vaak vergeten. We hebben allemaal een spiegel hangen en vast wel wat badkamerkasten, maar mooie decoraties aan de muur…., dat zien we niet zo vaak. Maar waarom is dat eigenlijk?

Waarom zou je geen muurdecoratie in je badkamer hangen?

Misschien ben je bang dat de foto op den duur gaat vervagen. Of dat er storende vlekken op de afbeelding komen door spetters. Of dat je foto gaat kromtrekken door het vocht. Dat snappen we helemaal, want voor veel afdrukmaterialen klopt dit ook. Maar er zijn ook afdrukmaterialen die uiterst geschikt zijn voor in de badkamer.

line-art muurcirkels voor in de badkamer

Welk materiaal is geschikt voor in de badkamer

We brengen best veel tijd door in de badkamer. Zeker als je een ligbad hebt. Hoe fijn is het dan om heerlijk onderuit in je bad te liggen in een mooi gedecoreerde omgeving.
Lijkt het jou leuk om je badkamer op te fleuren met unieke wanddecoratie? Onderstaande materialen zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in de badkamer. Met deze muurdecoratie tover jij je badkamer direct om in een luxueuze en sfeervolle omgeving.

Dibond

Dibond heeft een stijlvol karakter en heeft een mat uiterlijk. Het materiaal heeft een hoge corrosie- en weerbestendigheid, waardoor het perfect is voor gebruik in de badkamer. Bekijk hier ons assortiment met afbeeldingen op dibond.

Aluminium

Aluminium heeft dezelfde eigenschappen als dibond, als het om uiterlijk en weersbestendigheid gaat. Alleen heeft dit paneel een aluminium toplaag. Heb jij een mooie zwart-wit foto gezien? Dan is aluminium zeker het overwegen waard. Bij aluminium afdrukken, printen we de witte delen niet mee. Op deze plekken blijft de aluminium structuur zichtbaar. Dit geeft een super mooi effect. Bekijk hier ons assortiment met afbeeldingen op aluminium.

Plexiglas

Het mooie heldere plexiglas is ook heel geschikt als wanddecoratie voor in de badkamer. Bij plexiglas wordt de print aan de achterzijde gedrukt. Dit geeft een mooie dieptewerking. Net als dibond en aluminium is ook plexiglas waterbestendig. Het heeft een mooie luxe glans, wat erg mooi staat in de badkamer. Bekijk hier ons assortiment met afbeeldingen op plexiglas.

kunst voor in de badkamer

Inspiratie voor de badkamer

Benieuwd welke wanddecoratie trendy is voor in de badkamer? We zetten er een aantal voor je op een rij.

Lineart

In onze fine art collectie vind je verschillende line-art schilderijen. Line-art is op de moment razend populair. Deze trend staat voor lijntekeningen of éénlijnige illustraties. De fijne lijnen ogen vloeiend, strak, eenvoudig en zien er elegant uit. Het zijn zwarte lijnen op een witte achtergrond, maar er wordt ook vaak kleur toegevoegd. In ons assortiment bevinden zich meerdere stijlen van line-art en ook verschillende objecten. Zo hebben botanische line-art, maar ook dieren, mensen en gezichten. Bekijk onze fine-art collectie en zoek daar op het woord “Line”.

Natuur

Natuurfoto’s doen het ook heel goed in de badkamer. Binnen de collectie natuur vind je afbeeldingen van bloemen, maar ook natuurlijke structuren. Deze laatste hebben een abstract uiterlijk, waardoor het echte kunstwerken zijn. Bekijk hier onze collectie natuur.

Onze special editions

Neem ook een kijkje bij onze special editions. Hier vind je unieke photo-art bewerkingen van onze eigen designers. Zo heb je direct een prachtig en uniek kunstwerk. Bekijk hier onze special editions collectie.

 wanddecoratie natuurfoto's voor in de badkamer

Ronde of rechthoekige decoratie?

De materialen die geschikt zijn voor de badkamer, zijn niet alleen te verkrijgen als een rechthoekig of vierkant wandpaneel, maar in een rond paneel. Dit laatste noemen we een muurcirkel of wandcirkel. Deze speelse cirkels geven jouw badkamer direct een boost. Heb jij bijvoorbeeld ook een ronde spiegel in de badkamer? Dan past een muurcirkel hier natuurlijk heel goed bij. Bekijk onze muurcirkels.

Waar wij voor staan

Premium materialen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij uitsluitend premium materialen. Hierdoor ben jij verzekerd van een mooi product waar je lang plezier van zult hebben.

Maatwerk op de cm nauwkeurig

Wij doen graag meer dan de standaard. Daarom kun je bij ons terecht voor maatwerk tot op de cm nauwkeurig. We geven ook graag advies op maat. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Duurzaam

Wij doen er alles aan om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en te produceren. Als het duurzaam kan, dan doen we dit ook. Meer weten? Bekijk onze pagina Duurzaam ondernemen.

Wie zijn wij?

FotoprintXL.nl is in 2006 opgericht. In die tijd waren wij de eerste die het printen op plaatmateriaal zoals plexiglas, hout, dibond en forex voor eenieder bereikbaar maakten. Nu doen we dat nog steeds, maar met een uitgebreider assortiment en jarenlange ervaring op het gebied van printen.

Sfeerfoto-Plaatmateriaal-Kids-1

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Etienne de Pinedaweg 34
3711 CH, Austerlitz
Nederland
0343 78 58 00
info@fotoprintxl.nl

🌸 Voorjaarsvoordeel 🌸 20% korting op alles. Korting is al verwerkt in de prijs.