Home / Eindeloos combineren met muurcirkels

Eindeloos combineren met muurcirkels

Combineren met muurcirkels

Een muurcirkel is ronde wanddecoratie en is momenteel erg populair. De muurcirkel dankt zijn populariteit aan zijn ronde vorm, waardoor het een extra toevoeging is aan elk interieur. Niet langer de saaie rechthoekige muurdecoratie, maar leuke cirkels aan de wand. Nu je weet wat we bedoelen met een muurcirkel, kun je je misschien ook voorstellen hoe leuk je deze ronde schilderijen met elkaar kunt combineren. De mogelijkheden zijn eindeloos en we laten je graag wat ideeën zien. Wie weet hangen er binnenkort ook bij jou aan de muur van die leuke muurcirkels.

muurcirkel set Gold botanical

Combineer muurcirkels in dezelfde stijl

Muurcirkels zijn erg leuk te combineren, wanneer ze verschillende afbeeldingen bevatten, maar wel in dezelfde stijl. Fine art afbeeldingen zijn hier een heel goed voorbeeld van. Op onze website vind je leuke unieke fine art afbeeldingen die erg goed bij elkaar passen. Dezelfde kleurstellingen en een variëteit aan vormen en lijnen. Denk bijvoorbeeld aan een aantal leuke line art afbeeldingen met verschillende bloemen of dieren.

Wandcirkels in verschillende formaten

Je kunt één grote wandcirkel ophangen als ware blikvanger voor je woonkamer, maar je kan de wandcirkels ook goed combineren door er meerdere in verschillende formaten op te hangen. Dit geeft een leuk speels effect. Je kunt daarbij weer kiezen voor muurcirkels in dezelfde stijl, maar wellicht is dat nog niet gek genoeg voor jou. Kies dan voor hele verschillende afbeeldingen, maar bijvoorbeeld in een zelfde thema zoals natuurfoto’s of dierenfoto’s.

Combineren met sierkussens

De muurcirkels zijn ook goed te combineren met sierkussens. Ook voor de sierkussens kun je kiezen voor dezelfde stijl als je wanddecoratie. Je kunt kiezen voor sierkussens in verschillende  maten of een aantal in dezelfde maat. Mix en match van wanddecoratie en sierkussens is momenteel een echte trend.

muurcirkels met sierkussen combinatie

Muurcirkel setjes

Vind je het lastig om een leuke set muurcirkels samen te stellen? We hebben al een aantal setjes samengesteld. Setjes met muurcirkels die qua stijl bij elkaar horen, maar dan in verschillende formaten. Er zijn muurcirkel sets die erg leuk zijn om in de woonkamer te hangen, zoals prachtige fine art met abstracte natuurlijke vormen. Doordat de wandcirkel sets zijn samengesteld met afbeeldingen die qua stijl en kleur bij elkaar passen, creëer je een speels geheel, maar ook eenheid en rust.

Muurcirkels woonkamer

Muurcirkels in de woonkamer, een must have voor wie van ronde vormen houdt. Ronde vormen geven een gevoel van gezelligheid en verbondenheid en zijn daardoor uitermate geschikt voor de woonkamer. Want als wij ergens van houden, dan is het wel gezelligheid en dat zie je in veel woonkamers terug door gezellige decoratieve items op te hangen.

Muurcirkels babykamer

Muurcirkels zijn niet alleen erg hot voor in de woonkamer en slaapkamer, maar ze zijn ook erg gewild voor de babykamer / kinderkamer. Daarom hebben we ook super leuke muurcirkel sets voor de kinderkamer samengesteld. Je vindt in onze muurcirkel babykamer collectie heel veel schattige dierenafbeeldingen. Een andere aanrader is ook de sterrenkaart. Een geboorte sterrenkaart laat de stand van de sterren zien op het moment en plaats van de geboorte van de kleine.

muurcirkel set kinderkamer

Ronde wanddecoratie, maar toch strak

Kan ronde wanddecoratie toch strak zijn? Het antwoord is ja. Je kunt de wandcirkels ook in hetzelfde formaat bestellen en ze eenvoudig weg naast elkaar op dezelfde hoogte ophangen. Zeker als je voor dezelfde stijl kiest, geeft dat meteen rust. Een goed voorbeeld hiervan is onze bundel van Marten Soolmans en Oopjen Coppit. Twee losse schilderijen, huwelijksportretten, gemaakt door Rembrandt van Rijn. Deze schilderijen horen echt bij elkaar en zijn daarom juist in hetzelfde formaat de beste keuze. De echte schilderijen van Maarten en Oopjen zijn samen te zien in Het Louvre in Parijs, dan wel in het Rijksmuseum in Amsterdam. Wie weet hangen ze binnenkort ook samen bij jou in huis. Durf jij toch wel een stapje verder te gaan? Dan zou je ook kunnen denken aan 3 muurcirkels op een rij, waarbij je in het midden een grotere hangt en aan de beide zijkanten, een muurcirkel in een iets kleiner formaat. Of 4 cirkels in 2 formaten. Hang ze om en om of 2 grote in het midden en de kleinere aan de beide zijkanten. Door de cirkels op deze manier op te hangen, krijg je toch een strakkere uitstraling en heb je wel een mooie eyecatcher aan de muur.

rond en strak

Waar wij voor staan

Premium materialen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij uitsluitend premium materialen. Hierdoor ben jij verzekerd van een mooi product waar je lang plezier van zult hebben.

Maatwerk op de cm nauwkeurig

Wij doen graag meer dan de standaard. Daarom kun je bij ons terecht voor maatwerk tot op de cm nauwkeurig. We geven ook graag advies op maat. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Duurzaam

Wij doen er alles aan om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en te produceren. Als het duurzaam kan, dan doen we dit ook. Meer weten? Bekijk onze pagina Duurzaam ondernemen.

Wie zijn wij?

FotoprintXL.nl is in 2006 opgericht. In die tijd waren wij de eerste die het printen op plaatmateriaal zoals plexiglas, hout, dibond en forex voor eenieder bereikbaar maakten. Nu doen we dat nog steeds, maar met een uitgebreider assortiment en jarenlange ervaring op het gebied van printen.

Sfeerfoto-Plaatmateriaal-Kids-1

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Etienne de Pinedaweg 34
3711 CH, Austerlitz
Nederland
0343 78 58 00
info@fotoprintxl.nl

Nu 15% korting op alles + 10% Extra vanaf €50,-! Gebruik kortingscode: 10extra