Foto Retoucheren

Foto retoucheren

Zitten er storende elementen in je foto zoals een drukke achtergrond, een datum of rode ogen? Heb je nog een leuke foto van vroeger, maar is hij niet netjes bewaard gebleven? Laat dan je foto vakkundig door ons retoucheren. Wij kunnen de storende elementen onzichtbaar voor je verwijderen. Zo is het net of ze er nooit geweest zijn.

Wat kost het retoucheren van een foto?

De kosten voor het bewerken van foto´s hangt af van de hoeveelheid beschadigingen en/of storende elementen in een foto. Een globale richtlijn voor onze retoucheer werkzaamheden is:

Soort retoucheerwerk Prijs
Datum verwijderen of Rode ogen verwijderen Gratis
Achtergrond van de foto verwijderen / aanpassen 25,00
Storende elementen in achtergrond verwijderen 10,00 - 25,00
Oude foto´s retoucheren. Dit is altijd afhankelijk van de hoeveelheid beschadigingen. Op aanvraag.

Je kunt je foto altijd naar ons toesturen voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Heb je de foto niet digitaal? Wij beschikken over een professionele scanner en kunnen daarmee je foto op hoge resolutie inscannen. Hiermee ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor je oude dierbare herinneringen.

Voorbeelden van onze fotobewerkingen

Onderstaand vind je een aantal mogelijkheden van onze fotobewerking werkzaamheden. Naast deze fotobewerkingen kunnen we ook andere bewerkingen voor je uitvoeren zoals de kleur van je foto verbeteren, contrast verbeteringen etc. Vraag ons naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.

Achtergrond verwijderen

Storende achtergronden kunnen vervangen worden door een andere achtergrondkleur of door een andere afbeelding.

Storende elementen verwijderen

Storende elementen in je achtergrond maken je foto onrustig. We kunnen deze storende elementen voor je verwijderen.

Oude foto retoucheren

Oude foto´s van vroeger zijn een dierbaar bezit. Maar helaas zijn je oude foto´s niet altijd even netjes bewaard gebleven. Je kunt je oude foto´s door ons laten bewerken zodat ze weer een eigen plekje in huis verdienen.

Rode ogen / datum verwijderen

Eindelijk een leuke foto! Maar helaas....., je hebt rode ogen van de flits. Of vergeten de datum uit te zetten op je camera. Gelukkig is er een oplossing: Rode ogen en een datum kunnen wij gemakkelijk voor je verwijderen.

Bekijk Materialen

Heb je vragen?

bestanden versturen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Foto effecten

overzicht foto effecten

We hebben een aantal leuke foto effecten zoals: foto collage, foto mozaïek, verjaardagskalender, popart. Bekijk onze foto effecten.

Overzicht materialen

overzicht afdruk materialen

Benieuwd naar al onze andere materialen en afdruk mogelijkheden? Bekijk ons productoverzicht

Advies op Maat

advies op maat

Wil je weten welke mogelijkheden we voor jouw wensen hebben. Of heb je advies nodig? Neem contact op voor vrijblijvend advies.