Home / De leukste cadeaus voor aan de wand

De leukste cadeaus voor aan de wand

De leukste cadeaus voor aan de wand

Wat geef je iemand die alles al heeft

Je beste vriendin is jarig, je vriend gaat trouwen, je ouders zijn zoveel jaar getrouwd, jouw leukste collega gaat met pensioen of je vindt iemand gewoon heel erg lief. Dit zijn tal van gelegenheden waarbij je iemand een mooi en origineel cadeau wilt geven. Maar wat geef je iemand dan cadeau?
Het is niet makkelijk om een cadeau te verzinnen voor iemand die alles al heeft. En natuurlijk wil je ook nog eens een origineel cadeau geven. Niet weer een paar sokken, omdat die toch altijd wel van pas komen. Of iets voor onder de douche en bij binnenkomst zie je direct dat 3 anderen dit ook als cadeau hebben gekocht. Dus waarmee verras je iemand nu écht? Onderstaand een aantal tips met de leukste cadeaus voor aan de wand.

Tips voor een persoonlijk cadeau

Wat dacht je van een persoonlijk cadeau voor aan de wand? We hebben een aantal super leuke ideeën voor je om iemand cadeau te doen. Het zijn één voor één, hele leuke persoonlijke cadeaus.
Een aantal cadeaus zijn heel gemakkelijk te bestellen. Voor deze cadeaus heb je niet veel informatie nodig van de persoon aan wie jij het kado gaat geven. Voor een aantal andere leuke cadeaus voor aan de wand, heb je wat meer nodig, zoals foto’s. Bij de cadeautips lees je hier meer over. Wil je direct een overzicht van de persoonlijke cadeautips? Kijk dan bij onze special effects

Cadeaus voor speciale gelegenheden

De volgende cadeau tips zijn echte aanraders voor speciale gelegenheden.

Sterrenkaart

De sterrenkaart is super leuk om cadeau te doen bij een geboorte. Of dat nu om het kindje van je beste vriend of vriendin gaat of dat je broer of zus een kleintje krijgt. De sterrenkaart is altijd origineel en iedereen vindt het leuk om te krijgen. De sterrenkaart laat de stand van de sterren zien op een bepaalde datum / tijd en plaats. Voor een sterrenkaart heb je dus geboortedatum/tijd en geboorteplaats nodig. Verder kun je dit leuke cadeau in elke kleurstelling krijgen. Dus misschien kun je ook nog de kleur van de babykamer achterhalen.

Foto mozaïek

Een foto mozaïek is een mozaïek opgebouwd uit allemaal kleine foto’s. Erg leuk om cadeau te doen bij een zoveel jarige bruiloft, een verjaardag, als huwelijkscadeau, bij een afscheid of als iemand met pensioen gaat. Je hebt nodig een doelfoto. De foto die je terugziet, maar dan als mozaïek en een heleboel foto’s. Foto’s uit het leven van de personen zelf. Familiefoto’s, vakantiefoto’s of in het geval van een jubileum of iemand die het werk gaat verlaten, een heleboel foto’s van al zijn collega’s.

Foto Collage

Een foto collage kennen we allemaal. Meerdere foto’s gecombineerd in één afdruk. Een echte klassieker, maar zeker nog erg gewild. Ook deze is leuk om cadeau te doen bij een bruiloft, verjaardag, of afscheid. Je hebt niet zoveel foto’s nodig als bij de foto mozaïek, dus dat maakt de foto collage net iets makkelijker te realiseren.

Popart van foto

Cadeaus die je altijd cadeau kunt doen

De eerder genoemde cadeautips zijn natuurlijk ook heel om gewoon als cadeau te geven. Naast de cadeautips voor speciale gelegenheden hebben we ook nog een aantal tips wanneer je iemand zomaar wilt verrassen of voor een verjaardag.
Wat is nu bijvoorbeeld een leuk cadeau voor je beste vriendin? Of wat geef je nu eigenlijk aan een man cadeau. Onderstaand nog een aantal andere tips.

Popart van een foto

Een popart of cartoon van een foto. Laat een unieke popart maken van jouw beste vriend of vriendin. Of van zijn of haar hond of kat. Succes verzekerd!!

Tekening van een foto

Vind je een popart iets te gewaagd. Laat dan een tekening van een foto maken. We weten zeker dat je hier de blits mee maakt.

Citymap

Een citymap is een abstracte kaart van een stad of dorp. Hoe leuk is dat om cadeau te geven. Je kunt zelf bepalen welke stijl de citymap moet krijgen zodat hij goed in het interieur van de ontvanger past. Ook kun je zelf bepalen of er een andere tekst op de citymap moet komen. Wil jij een citymap cadeau doen? Kijk dan bij “Citymap eigen stad / dorp”

Wanddecoratie met unieke prints

Naast alle persoonlijke cadeaus, kun je er ook voor kiezen om iemand een leuke wanddecoratie cadeau te doen met één van onze unieke prints. Bijvoorbeeld een muurcirkel of een wandpaneel. Bekijk de collectie en kies voor de meest uiteenlopende afbeeldingen zoals Dieren, Oude meesters, Fine-art en nog veel meer.

Jouw foto op…

Wil je toch een persoonlijk tintje geven aan je cadeau. Laat dan een wanddecoratie maken van een eigen foto. Zo kun je iemand een muurdecoratie geven van zijn eigen gezin, kinderen of huisdier. Of een mooie foto van zijn vakantie. De mogelijkheden zijn enorm.

Wil je helemaal origineel zijn?

Kies dan voor ronde wanddecoratie! Alle bovenstaande cadeautips zijn verkrijgbaar op verschillende materialen. Maar wil je echt helemaal origineel zijn? Bekijk dan onze ronde wanddecoratie, muurcirkels. Wie krijgt er van jou één van onze originele cadeaus voor aan de wand?

Waar wij voor staan

Premium materialen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij uitsluitend premium materialen. Hierdoor ben jij verzekerd van een mooi product waar je lang plezier van zult hebben.

Maatwerk op de cm nauwkeurig

Wij doen graag meer dan de standaard. Daarom kun je bij ons terecht voor maatwerk tot op de cm nauwkeurig. We geven ook graag advies op maat. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Duurzaam

Wij doen er alles aan om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en te produceren. Als het duurzaam kan, dan doen we dit ook. Meer weten? Bekijk onze pagina Duurzaam ondernemen.

Wie zijn wij?

FotoprintXL.nl is in 2006 opgericht. In die tijd waren wij de eerste die het printen op plaatmateriaal zoals plexiglas, hout, dibond en forex voor eenieder bereikbaar maakten. Nu doen we dat nog steeds, maar met een uitgebreider assortiment en jarenlange ervaring op het gebied van printen.

Sfeerfoto-Plaatmateriaal-Kids-1

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Etienne de Pinedaweg 34
3711 CH, Austerlitz
Nederland
0343 78 58 00
info@fotoprintxl.nl

Nu 20% korting op gehele collectie! Korting is al verwerkt in de website.