fotoprintXL.nl
foto op plexiglas
Foto op Plexiglas

Foto direct geprint op plexiglas

Bekijk afdruk materialen Bestel afdruk plexiglas

Voordelen

 • Rechtstreeks geprint
 • Nooit luchtbelletjes
 • Altijd bestandscontrole
 • Maatwerk mogelijk
 • Grote formaten

Foto op Plexiglas (5mm dik)

Foto op Plexiglas

Met een foto op plexiglas komen je kleuren nog intenser over. Plexiglas heeft geen structuur waardoor je foto altijd haarscherp afgebeeld wordt. De hoogglans van het plexiglas zorgt voor een mooie heldere weergave van je foto.

De foto wordt rechtstreeks geprint op een plexiglas plaat van 5mm dik. Doordat we rechtstreeks op het plexiglas printen, krijg je nooit luchtbellen en zal je foto ook nooit na verloop van tijd loskomen van de plexi glasplaat. Dit kan wel gebeuren wanneer de foto wordt afgedrukt op folie en vervolgens wordt opgeplakt.

foto op plexiglas

De voordelen van een foto op plexiglas op een rij

 • Rechtstreeks geprint op plexiglas: Wij printen je foto direct op het plexiglas. De foto wordt niet opgeplakt waardoor je nooit last van luchtbelletjes hebt in je afdruk.
 • 5 mm dik plexiglas:Wij gebruiken altijd plexiglas van 5mm dik.
 • Altijd haarscherpe afdruk: Plexiglas kent geen structuur, daarom ben je altijd verzekerd van een perfecte haarscherpe afdruk.
 • Voorzien van 200% wit: Je foto wordt altijd voorzien van een 200% extra laag witte inkt. Dit maakt je kleuren intenser en de glasplaat is niet langer doorzichtig.
 • Stevig en veilig ophangsysteem: Onze plexiglas afdrukken worden standaard geleverd met een luxe set RVS afstandhouders die ervoor zorgen dat je foto altijd goed en veilig is bevestigd.
 • Makkelijk schoonmaken: Je foto wordt aan de achterkant van de plexiglas plaat gedrukt. Dit zorgt ervoor dat je de voorkant makkelijk schoon kunt houden zonder de afdruk te beschadigen.

Hoe werkt een afdruk op Plexiglas

Je foto wordt rechtstreeks geprint op 5 mm dik helder plexiglas. De foto wordt dus niet opgeplakt op het plexiglas, waardoor je nooit luchtbelletjes krijgt. Door middel van speciale RVS afstandhouders komt de glasplaat 1,5 cm van de muur af te hangen. Dit geeft je foto op plexi een mooi zwevend effect.

Plexiglas voor buiten

Een afdruk op plexiglas is ook geschikt voor buiten.

Ophangsysteem voor je Foto op Plexiglas

Je foto op plexiglas wordt standaard geleverd met een set luxe RVS afstandhouders. Deze roestvrijstalen afstandhouders zijn niet alleen mooi, maar zorgen er ook nog eens voor dat je foto op plexiglas stevig aan de muur hangt.

Prijzen en formaten van Foto op Plexiglas

Onze plexiglas prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en Belgie. En inclusief de set luxe RVS afstandhouders.

foto op canvas met baklijst

Foto op Plexiglas in Maatwerk en Grote Formaten

Een foto op plexiglas is ook verkrijgbaar in grote formaten en in maatwerk. Staat je gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Kadobon

kadobon fotoprintXL

Wil je iemand verrassen? Geef dan een kadobon van fotoprintXL. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Maatwerk en grote formaten

maatwerk en grote formaten

Onze materialen zijn verkrijgbaar in maatwerk en kunnen afgedrukt worden tot zeer grote formaten.

Heb je vragen?

contact opnemen met fotoprintXL

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.