foto afdruk op glas
Foto op Glas

Foto op plexiglas / gehard glas

Bekijk afdruk materialen Bestel afdruk op glas

Voordelen

  • Plexi en Gehard glas
  • Rechtstreeks geprint
  • Nooit luchtbellen
  • Luxe uitstraling
  • Plexiglas en echt glas

Foto op Glas (5mm dik)

Foto op Glas

Met een foto op glas komen je kleuren nog intenser over. Een print op glas heeft geen structuur waardoor je foto altijd haarscherp afgebeeld wordt. De hoogglans van het glas zorgt voor een mooie heldere weergave van je foto. Een foto op glas is bij ons te verkrijgen in twee verschillende materialen:

De materialen hebben verschillende eigenschappen en het is daarom belangrijk voor welk doel je de foto afdruk wilt gebruiken. We adviseren je graag bij het maken van je keuze.

Foto op Plexiglas

Je foto wordt rechtstreeks geprint op een plexi glasplaat van 5mm dik. Doordat we rechtstreeks op het plexiglas printen, zul je nooit luchtbellen krijgen en zal je foto ook nooit na verloop van tijd loskomen van de plexi glasplaat. Dit kan wel gebeuren wanneer de foto wordt afgedrukt op folie en vervolgens wordt opgeplakt.

Wil je meer weten over onze foto afdrukken op plexiglas? Bekijk dan de informatie op de productpagina Foto op plexiglas.

Foto op Gehard Glas

Een foto op gehard glas wordt rechtstreeks geprint op een glasplaat van 5mm dik. Doordat we volledig helder gehard glas gebruiken, heb je nooit de groene gloed die je normaal gesproken bij gehard glas ziet. Er zijn maar weinig aanbieders van een foto op gehard glas, dus je bent verzekerd van een uniek product dat niet bij iedereen aan de muur hangt.

Wil je meer weten over onze foto afdrukken op gehard glas? Bekijk dan de informatie op de productpagina Foto op gehard glas.

foto op glas

Ophangsysteem voor je foto op glas

Zowel een foto op plexiglas als een foto op gehard glas worden standaard geleverd met een set luxe RVS afstandhouders. Door de afstandhouders komt je foto 1,5 centimeter van de muur te hangen. Dit geeft een mooi zwevend effect.

Prijzen en formaten van Foto op Glas

Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en Belgie. En inclusief de set luxe RVS afstandhouders.

foto op glas met RVS afstandhouders

Foto effecten

overzicht foto effecten

We hebben een aantal leuke foto effecten zoals: foto collage, foto mozaïek, verjaardagskalender, popart. Bekijk onze foto effecten.

Advies op Maat

advies op maat

Wil je weten welke mogelijkheden we voor jouw wensen hebben. Of heb je advies nodig? Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Afdruk materialen

overzicht afdruk materialen

Benieuwd naar al onze andere afdruk materialen en mogelijkheden? Bekijk ons overzicht met afdruk materialen