Home / Pop of Colour trend 2023

Pop of Colour trend 2023

Wat is Pop of Coulour?

Felle kleuren en de meest verassende kleurencombinaties, dat is waar het bij colour pop om draait. Je kunt met deze trend alle kleuren die je maar wilt mixen en matchen. Binnen de colour pop trend zit je altijd goed. Je ziet deze trend veel in kleding, maar ook in huis kun je helemaal los gaan met kleuren.

Colour pop trend in je interieur

Huisdecoratietrends veranderen voortdurend en een van de meest opwindende trends die de laatste jaren is opgekomen, is de “Colour of Pop” trend. Geïnspireerd door de principes van popart, biedt de Colour of Pop trend de mogelijkheid om weg te stappen van traditionele, ingetogen kleurenpaletten en gedurfde tinten te omarmen. Deze trend in je woonkamer toepassen vraagt wel een beetje lef. Ondanks dat je het nooit fout kunt doen, is het toch wel een beetje spannend en je wilt natuurlijk niet dat je allerlei leuke meubels aanschaft en dan tot de conclusie komt dat je het toch te druk vindt.

Muurcirkel kleurrijke abstracte vrouw

Stap voor stap kleur introduceren

Zie jij het wel zitten om de colour pop trend in je woonkamer te introduceren? Dan kun je dit het beste stap voor stap introduceren. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met één wand in je woonkamer een lekker felle kleur te geven. Ben je hier blij mee en durf jij nog een stapje veder te gaan? Zoek dan wat leuke sierkussens in felle kleur schakeringen voor op de bank bij elkaar. Je zult zien dat dit al een enorm kleurrijk geheel zal vormen.

Als het allemaal nog niet gek genoeg is, dan kan je natuurlijk altijd nog een stapje verder gaan met extra kleurige accessoires zoals gekleurde bijzet tafeltjes, een leuke plaid of zelfs wat gekleurde stoelen.

Kleur aan de muur met muurcirkels

Wil je wel graag meer kleur in je interieur toevoegen, maar niet al teveel uitgeven. Dan is kleurige wanddecoratie echt iets voor jou! Kleurige muurcirkels zijn perfect te mixen en te matchen. Ook hier kun je het nooit fout doen. Combineer bijvoorbeeld een aantal kleurige oude meesters bij elkaar. Of één grote kleurrijke wandcirkel zoals dit mooie kunstwerk “Kleurrijke abstracte vrouw”. Je ziet dit kunstwerk op de eerste foto.

Muurcirkels schilderijen van Van Gogh

Maak een statement met één groot canvas schilderij

Met één groot canvas schilderij in je woonkamer kun je ook heel wat kleur aanbrengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bekende schilderij Geel, Rood, Blauw van Wassily Kandinsky. Als je deze groot aan de muur hangt, maak je met één schilderij aan de muur, echt een statement. Je hebt dan in één keer kleur in je woonkamer. Het leuke is dat het ook weer perfect te combineren is met kleurige sierkussens op de bank of andere kleurige accessoires. Ook kun je het kunstwerk op een muur hangen die je van tevoren een felle kleur hebt gegeven. Natuurlijk kun je ook helemaal los met kleur zoals op de foto met het schilderij van Kandinsky.

Wees echter voorzichtig met overdaad. Een teveel aan felle kleuren en patronen kan overweldigend zijn, dus zorg voor een goede balans. Richt je op enkele opvallende elementen en laat deze in het oog springen tegen een neutrale achtergrond. Of andersom.

Canvas schilderij Kandinsky

Popart van eigen foto

Zoals in het begin van het artikel aangegeven, is de Pop Colour trend geïnspireerd door de principes van Popart. Popart ontstond in de jaren 1950 en 1960 als een reactie op de toen heersende kunststromingen. Popart kenmerkt zich door de felle kleuren. Kunstenaars, zoals Andy Warhol en Roy Lichtenstein gebruikten alledaagse voorwerpen als inspiratiebronnen voor hun kunstwerken, maar ook maakten ze veel portretten in de popart stijl.

Het is mogelijk om een eigen foto volledig in popart stijl te laten maken. Zo introduceer jij de kleurige trend van nu in een persoonlijke sfeer. Bekijk de pagina Popart van eigen foto als je hier meer over wilt weten.

Popart van eigen foto

Waar wij voor staan

Premium materialen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij uitsluitend premium materialen. Hierdoor ben jij verzekerd van een mooi product waar je lang plezier van zult hebben.

Maatwerk op de cm nauwkeurig

Wij doen graag meer dan de standaard. Daarom kun je bij ons terecht voor maatwerk tot op de cm nauwkeurig. We geven ook graag advies op maat. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Duurzaam

Wij doen er alles aan om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en te produceren. Als het duurzaam kan, dan doen we dit ook. Meer weten? Bekijk onze pagina Duurzaam ondernemen.

Wie zijn wij?

FotoprintXL.nl is in 2006 opgericht. In die tijd waren wij de eerste die het printen op plaatmateriaal zoals plexiglas, hout, dibond en forex voor eenieder bereikbaar maakten. Nu doen we dat nog steeds, maar met een uitgebreider assortiment en jarenlange ervaring op het gebied van printen.

Sfeerfoto-Plaatmateriaal-Kids-1

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Etienne de Pinedaweg 34
3711 CH, Austerlitz
Nederland
0343 78 58 00
info@fotoprintxl.nl

Nu 15% korting op alles + 10% Extra vanaf €50,-! Gebruik kortingscode: 10extra