foto poster van eigen foto
Foto Poster

Poster van je eigen foto op stevig fotopapier

Bekijk afdruk materialen Bestel een foto poster

Voordelen

  • Poster van zware kwaliteit
  • Poster van eigen foto
  • Altijd bestandscontrole
  • Grote poster formaten
  • Poster afwijkend formaat

Foto Poster / Een poster van je eigen foto

Foto Poster - Een poster van je eigen foto

Je kunt je foto tegenwoordig op allerlei verschillende materialen laten printen. Toch blijft een poster van je eigen foto een veelgevraagd product.

Kwaliteit van de foto poster

Omdat wij alleen de beste kwaliteit willen leveren, printen we je foto op kwalitatief fotopapier van zware kwaliteit. We gebruiken hiervoor 260 grams Epson Semi gloss luster. Dit materiaal is volledig afgestemd op onze printers en zorgt ervoor, samen met onze UV bestendige inkten, dat je heel lang plezier zult hebben van je foto poster.

Foto poster op groot formaat

Wij zijn gespecialiseerd in het afdrukken van foto's in groot formaat en afwijkende formaten. Op onze website staan de meest voorkomende en standaard foto formaten vermeld. Hier vind je zeker ook al een aantal zeer grote formaten. Staat jouw gewenste foto poster formaat er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Foto poster in afwijkend formaat

Wij printen je foto niet alleen op standaard formaten en groot formaat. Een foto poster kun je bij ons bestellen in elk gewenst formaat. Tot op de hele centimeter nauwkeurig.

foto poster

Foto poster in panorama formaat

Ook een foto poster in panorama formaat behoort tot de mogelijkheden. Een panoramafoto is een langwerpige foto en geen standaard formaat. Je kunt je panoramafoto bij ons laten afdrukken in elk gewenst panoramaformaat.

Foto poster in zwart-wit

De printers beschikken over aparte inktpatronen voor zwart- en grijstinten. De zwart-wit tinten worden dus niet gemengd uit de kleureninkt, waardoor er ook geen kleurzweem kan optreden. De zwart-wit afdrukken op fotopapier zijn hierdoor altijd perfect van kwaliteit en ook echt zwart-wit.

foto poster zwart-wit

Prijzen en formaten van een Foto poster

Onze prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland en Belgie. Prijzen en formaten

Voor een foto poster in panorama formaat of een ander afwijkend formaat kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij helpen je graag verder.

Bekijk Materialen

Heb je vragen?

bestanden versturen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kadobon

kadobon fotoprintXL

Wil je iemand verrassen? Geef dan een kadobon van fotoprintXL. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Foto effecten

overzicht foto effecten

We hebben een aantal leuke foto effecten zoals: foto collage, foto mozaïek, verjaardagskalender, popart. Bekijk onze foto effecten.

Stockfoto's

stockfotos

Je kunt voor je foto poster ook kiezen voor een foto uit onze stockfoto gallerij. Niet gevonden wat je zoekt? Laat het ons weten. We helpen je graag verder met je zoektocht.