fotoprintXL ontvangt Tros Radar warme douche

Tros Radar Warme douche voor fotoprintXL

fotoprintXL ontvangt Tros Radar warme douche

Tros Radar Warme douche

Voor hetzelfde product: tot 3 keer toe een optimale service van FotoprintXL te Zeist!

Ter gelegenheid van de 60e verjaardag van mijn zoon die in Geldermalsen woont, bestelden wij in april 2013 bij FotoprintXL in Zeist een foto op plexiglas bevestigd op aluminium van 70 x 100cm. Dit bedrijf met zowel een winkel in Zeist als een website, was ons zeer behulpzaam met het bewerken van foto's om uiteindelijk tot één afbeelding te komen. Op het laatste moment voegden wij nog tekst toe die op de foto zichtbaar zou zijn, namelijk de geboortedatum van mijn zoon.

Na enige tijd ontvingen wij de zending per koerier met een geweldig resultaat! Tijdens ons grote enthousiasme ontdekten we echter dat het geboortejaar dat op de foto stond fout was. Er stond 1952 in plaats van 1953. Fout door ons vermeld bij de aanlevering van de foto aan FotoprintXL. Jammer voor zo'n sprekende foto met onderwerpen die iemands 60-jarig leven weergeven en waarbij nou nèt het geboortejaar, wat essentieel is, fout staat! Ook erg dom van ons, 2013 minus 60 is immers 1953 en niet 1952.

fotoprintXL ontvangt Tros Radar warme douche

Snel gebeld met FotoprintXL. Hij begreep de commotie en bood aan de hele foto inclusief glas en frame opnieuw in productie te nemen. Geen eenvoudige zaak bij een dergelijk product omdat het als geheel is geplakt en niet demontabel of te wijzigen is. Het hele product is simpelweg onbruikbaar geworden. Daarnaast moest het ook nog met spoed vanwege de naderende verjaardag. Op tijd ontvingen wij, geheel voor rekening van FotoprintXL, een 2e nieuw exemplaar met de juiste datum. Nadat de koerier deze had afgeleverd en wij de doos openden, bleek de aluminium lijst behoorlijk beschadigd te zijn. Duidelijk was dat de lijst tijdens het transport was gevallen. Wat een pech! Voor ontvangst hadden wij al getekend. Zo'n groot pakket, wat weliswaar deugdelijk wordt ingepakt, open je niet direct als de koerier weer snel verder wil naar zijn volgende adres.

Opnieuw belden wij met FotoprintXL om dit mee te delen. Foto's van de beschadiging mailden wij na. Zeer kordaat werd ook deze zaak opgelost en werd de hele foto, inclusief glas en lijst, voor een 3e maal, geheel voor rekening van FotoprintXL opnieuw geproduceerd en toegezonden.

Drie keer scheepsrecht zegt het spreekwoord! Voor ons was dat drie keer zéér klantvriendelijke service voor hetzelfde product. Daar waar de fouten van het geleverde product niet bij FotoprintXL lagen, was men terstond begripvol en werd niet getwijfeld aan tegemoetkomingen jegens de klant. Hier is de klant echt nog koning, nee beter nog: Keizer! Een warme douche lijkt ons voor dit bedrijf zeker op zijn plaats!

Lees het artikel bij Tros Radar online.

Foto effecten

overzicht foto effecten

We hebben een aantal leuke foto effecten zoals: foto collage, foto mozaïek, verjaardagskalender, popart. Bekijk onze foto effecten.

Buiten materialen

overzicht afdruk materialen

Presentatie materiaal voor buiten nodig? Bekijk een kleine greep uit ons assortiment. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Advies op Maat

advies op maat

Wil je weten welke mogelijkheden we voor jouw wensen hebben. Of heb je advies nodig? Neem contact op voor vrijblijvend advies.